Introduction
Groups (0)
No groups yet
Pinned Items
Recent Activities
  • Dr_prof_Luigi updated his profile
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • They were given to me by somebody to compile them.
    1. View Reply
    2. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Dr_prof_Luigi created a new forum post in Help
    When I place the following vehicle (from a new pack I'm working on, called 'AHP'), my game crashes. I've tried removing the sections where guns are declared (in the model and config). But in another model, where they are still present, it places fine. Further, when the AHP pack is loaded, the game crashes when I place a model (specifically my corvair) from a completely different pack, it also crashes the game. But when I remove the AHP pack, the corvair model works fine.

    Furthermore, the model shows up in my hand just fine.

    I'm also having the same exact problem with a plane.

    Problem Model:
    Config File [ Click to expand ]

    Model File [ Click to expand ]


    But this model works fine (despite it also having generic guns)
    config [ Click to expand ]
    1. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • In the 1.10.2 backport, there doesn't seem to be a crafting table for the vehicles. Additionally, the keys say 'wrong vehicle', regardless which of the three keys I use.

    (Thanks for porting it to 1.10.2, my server needs this)
    1. View Reply
    2. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • 0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Dr_prof_Luigi thanked the user FEX___96 in the forum post, Icons not working in 1.8
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Dr_prof_Luigi created a new forum post in Help
    I'm trying to update my content packs to 1.8, but the Icons don't seem to work, I get an untextured cube.



    From vehicles\BTPD_Corvair.txt
    Icon Icon_Vehicle_BTPD_1963Corvair

    File Attachment:

    COM_KUNENA_FILENAME BTPD_1963Corvair.txt
    COM_KUNENA_FILESIZE3 COM_KUNENA_USER_ATTACHMENT_FILE_WEIGHT


    The texture is stored here:
    assets\flansmod\textures\items\Icon_Vehicle_BTPD_1963Corvair.png
    1. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • vini_damiani wrote: New car on the way Chevrolet Monza (aka Opel Ascona, this name is shit)
    This one has a custom V8 Engine (i took of my charger)



    When you said Chevrolet Monza I immediately thought "oh shit boi, he's going there" because I made a Chevrolet Corvair Monza, and your first picture resembled mine, but then I realized they were separate cars XD

    1. View Reply
    2. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • DMP_050603 wrote: Nice model can do jeep willys of ww2 from military pack Pd:When you can


    I intend to, however, it is not a priority because they exist in the Flan WWII pack, as well as the Manus WWII pack.
    1. View Reply
    2. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • I'm now working on the RedCliffe Military pack a bit, here is their buggy so far:




    I'm trying for a diet mad max-ish look, so feedback is appreciated. This is a new style for me.
    1. View Reply
    2. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Excellent work, that is truly astonishing...
    1. View Reply
    2. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Skullmassarce7 wrote: So, I am making a Battlefield 4 Pack with everything that is in the actual game. Already made all the 3d weapons and grenades. Currently working on armor and vehicles. Unfortunately, I am unable to place a jet without it crashing my game. Any idea why?

    I have a pastebin for the config of my A-10:
    pastebin.com/BZQ2RukA

    Also, if you have made a WORKING PLANE before, then I would highly appreciate a tutorial on how to make one from you. Thanks!

    EXTRA INFO:

    All I have installed in the dev environment is the parts pack, my BF4 pack, & my Counter-strike Pack and that's it.

    The crash log is in this pastebin:
    pastebin.com/6sdrKjaW


    I pretty much run into this issue anytime I make a plane. The easy things to check are:

    *Model path, make sure they match!

    *Make sure you have the propellor coded right. I usually compare with some of the planes included in the flansmod already.

    Make sure part names are correct. if you change them, you must spawn a fresh one from the flans tab of the inventory, because ones you already have still have the old part data!

    Make sure you have the propellors right in the config, the part name is included there, rather than the hitboxes like the normal parts.

    Based on your config, I would try the prop code in the .java file.
    1. View Reply
    2. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • I use dropbox, but it goes through adfly for monetary reasons. I post to the flans website because it makes it easier to keep just 1 link up to date.
    1. View Reply
    2. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Dr_prof_Luigi created a new forum post in Bugreports
    When somebody flies a plane into bedrock, it drops the bedrock.

    Is there a way to disable vehicle destruction?


    1. View Thread →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
There are no activities here yet
Unable to load tooltip content.
 
Latest Forum Posts
 
Latest Blog Posts
 
User Online
 
User Menu