× Report your Bugs here

Toolbox 2.1.4.2 AutoTextureBuilder "crash"

  • Posts: 4
  • Thank you received: 0

MartinPL created the topic: Toolbox 2.1.4.2 AutoTextureBuilder "crash"

Hey manus! I'm back with new Toolbox and new problem :/
I again work at MC models and i wanted to refresh my M3, but Wild bug appears... After so many parts i don't want setup texture UV by myself so i tried use your auto bot for this and..... damn. It stuck when try solve the puzzle with Shape elements. That M3 bring me unluck :(
There screens:



There is a chance for quick fix like "avoid Shapes" or something because i really don't want place everything by myself, lazy me :)

#59694
The topic has been locked.
  • Posts: 5206
  • Karma: 41
  • Thank you received: 50

TheOrion replied the topic:

eh, easy tip, remove the shape and use a Triplet of 1 box and 2 shapeboxes instead.



MVP Ostwind
#59696
The topic has been locked.
  • Posts: 4
  • Thank you received: 0

MartinPL replied the topic:

So whats the point of having access to Shapes then?

#59697
The topic has been locked.
  • Posts: 5206
  • Karma: 41
  • Thank you received: 50

TheOrion replied the topic:

they were the "early" Stage of Shapeboxes. and dont have Texture getting compressed.



MVP Ostwind
#59698
The topic has been locked.
  • Posts: 4
  • Thank you received: 0

MartinPL replied the topic:

So if that is a leftover, why it isn't deleted then? For me it's little weird... It is faster way to do LLOD wheels for me than 1-2 way. And i don't gonna f*** off >:)

#59699
The topic has been locked.
 
Latest Forum Posts
 
Latest Blog Posts
 
User Online
 
User Menu