× Post your Help request here

Toolbox 2.3 - No Flan's Mod Code to Export?

  • Posts: 96
  • Karma: 8
  • Thank you received: 14

Mattrock607 created the topic: Toolbox 2.3 - No Flan's Mod Code to Export?

Not sure if this is something I'm doing wrong, or if it's an issue with Toolbox (the latest version, 2.3) but when I go to file/ export and then select "as flan's mod model," the area that normally fills up with code is totally blank. I tried exporting (wondering if maybe it was just a visible issue) but alas, the code was empty (the file was 0 kb). I tried to reinstall Toolbox but that didn't fix it either. Anyone know what I can do to fix this? Should I roll back to an older version of Toolbox?

Also, my old project thread ( this one ) is locked as I was away for a while. Should I create a new thread or can that be unlocked? I just got a spiffy new laptop and want to get this package finished, at least with the cars, planes, and the parts pack if nothing else. Figured I'd ask ;)

#78206
The topic has been locked.
  • Posts: 650
  • Karma: 10
  • Thank you received: 58

testeroftanks replied the topic: Toolbox 2.3 - No Flan's Mod Code to Export?

Import it into another tb window then try to export it. If that doesnt work, send me a screenshot

#78209
The topic has been locked.
  • Posts: 331
  • Karma: 13
  • Thank you received: 34

Bomb787 replied the topic: Toolbox 2.3 - No Flan's Mod Code to Export?

Check if the model and Flans paths are correct

#78210
The topic has been locked.
  • Posts: 96
  • Karma: 8
  • Thank you received: 14

Mattrock607 replied the topic: Toolbox 2.3 - No Flan's Mod Code to Export?

I double-checked the paths, and everything should be spot on. I tried installing an earlier version of Toolbox, but it's not working on either my desktop or my new laptop (I think it's a Windows update or something?). Nothing older than 2.3 will load in Windows 10 and crashes a few seconds after I click the icon. And 2.3 isn't showing any export code whatsoever. Here's a screenshot of what I mean:




If I go to export as Java (NOT export as Flan's Mod Model, just Java itself) the code shows up, but if I try to export as either a Flan's Model or a Flan's Mod (large model fix), the code box is totally empty. I've tried this with about a dozen of my own models, and even tried one from the library, and nothing seems to be working. Definitely a head-scratcher, this!

#78214
The topic has been locked.
  • Posts: 1796
  • Karma: 40
  • Thank you received: 52

Manus replied the topic: Toolbox 2.3 - No Flan's Mod Code to Export?

can you please send me the model? when i test this with a model all works fine.

#78215
The topic has been locked.
  • Posts: 96
  • Karma: 8
  • Thank you received: 14

Mattrock607 replied the topic: Toolbox 2.3 - No Flan's Mod Code to Export?

It seems to be happening with any model, even the ones I'm pulling from the online library. Here's a download link for the plane shown above:

www.dropbox.com/s/lfi9l7ix8gr2nyc/Hender...5%20Emperor.mtb?dl=0

But I've also tried it with your cars and planes. I think maybe some program of mine is causing a conflict or something? All of these problems started back in September after an automatic Windows 10 update. I'm thinking Microsoft broke something.

#78220
The topic has been locked.
 
Latest Forum Posts
 
Latest Blog Posts
 
User Online
 
User Menu