× Post your Help request here

Icons not working in 1.8

  • Posts: 257
  • Karma: 4
  • Thank you received: 12

Dr_prof_Luigi created the topic: Icons not working in 1.8

I'm trying to update my content packs to 1.8, but the Icons don't seem to work, I get an untextured cube.



From vehicles\BTPD_Corvair.txt
Icon Icon_Vehicle_BTPD_1963Corvair

File Attachment:

File Name: BTPD_1963Corvair.txt
File Size:3 KB


The texture is stored here:
assets\flansmod\textures\items\Icon_Vehicle_BTPD_1963Corvair.png

#79140
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 122
  • Karma: 4
  • Thank you received: 7

FEX___96 replied the topic: Icons not working in 1.8

Did you make a JSON model for it?
A Json model is needed for any Item/ in 1.8+

e.g. ChiNu json file located at <mc folder>\Flan\WW2 Pack\assets\flansmod\models\item\<itemname/vehiclename>.json

{
  "parent": "builtin/generated",
  "textures": {
    "layer0": "flansmod:items/Chinu"
  },
  "display": {
    "thirdperson": {
      "rotation": [
        -90,
        0,
        0
      ],
      "translation": [
        0,
        1,
        -3
      ],
      "scale": [
        0.55,
        0.55,
        0.55
      ]
    },
    "firstperson": {
      "rotation": [
        0,
        -135,
        25
      ],
      "translation": [
        0,
        4,
        2
      ],
      "scale": [
        1.7,
        1.7,
        1.7
      ]
    }
  }
}
You can in most cases copy & paste it and then just edit the texture name ("layer0")

#79141
The following user(s) said Thank You: Dr_prof_Luigi

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 257
  • Karma: 4
  • Thank you received: 12

Dr_prof_Luigi replied the topic: Icons not working in 1.8

Excellent, thanks for the help!

#79142
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

 
Latest Forum Posts
 
Latest Blog Posts
 
User Online
 
User Menu