× Post your Help request here

smp toolbox 2.0 not responding

More
11 months 2 weeks ago #79598 by MitchelSpark
help anyone, when i try to run smp toolbox my toolbox dosent respond i really need this to modelling.

Please help me with this.
Attachments:
The topic has been locked.
More
11 months 2 weeks ago #79599 by Funnis
Could you please give more information ? Windows version ? Appears to be 7, but I want to make sure. Also, I suggest you try to give it administrator permissions.

Does it crash immediatly after startup or does it take something to crash it ?

Am I here, or am I not, are you sure, or are you not. - Funnis
The topic has been locked.
More
11 months 2 weeks ago #79606 by MitchelSpark
I have win7 32 bit, intel e7400 proccesor,4 gigabytes of DDR3 ram and 64 Mb intel G41 express chipset, And yeas toolbox crashes immideately.And it dosent work with the admin option.
The topic has been locked.
More
11 months 2 weeks ago #79608 by Funnis
Sorry, for taking so long to answer. It's 11AM here now.
I don't remember is there 32-64-bit requirement, but with my 64-bit pc it's working nicely.

I am guessing that you lack Microsoft Frameworks ?

You can download the newest version from Microsoft's website.
www.microsoft.com/en-US/download/details.aspx?id=48130

If it keeps crashing after installing frameworks, I need to come up with something else.

Am I here, or am I not, are you sure, or are you not. - Funnis
The topic has been locked.
 
Latest Forum Posts
 
Latest Blog Posts
 
User Online
 
User Menu