× Post your Help request here

Manus Fleet Pack 1.7.10 not working

  • Posts: 23
  • Karma: -6
  • Thank you received: 0

FIREKHARNAK created the topic: Manus Fleet Pack 1.7.10 not working

Hi guys this is FIREKARNAK, I installed the manus fleet pack first the one that is on planet minecraft then the one that is on minecraft smp, it seems not to be working. When I put it in the flans folder and then start minecraft I cannot find the ships, Please help!


SUBSCRIBE TO MY YOUTUBE CHANNEL!!!!!!!!!!


YouTube Channel: Firekharnak Studios

Here is the link (Just making sure you subscribe ^ ^): www.youtube.com/channel/UCBdxHuc-X04qGiB1EQ8Os7g
#80212

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 1807
  • Karma: 40
  • Thank you received: 52

Manus replied the topic: Manus Fleet Pack 1.7.10 not working

Well, the package was only a demonstrator to test how big a model can be, so there is only one model inside the package. But i can say, yes it works in mc.

But i'm wondering... i Never posted something on planet minecraft

#80214

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 23
  • Karma: -6
  • Thank you received: 0

FIREKHARNAK replied the topic: Manus Fleet Pack 1.7.10 not working

Ok, so you do not have all the models there? Does that single model happen to be a very big ship? Because when I spawned it in I could not find where you hit it so that it can despawn.


SUBSCRIBE TO MY YOUTUBE CHANNEL!!!!!!!!!!


YouTube Channel: Firekharnak Studios

Here is the link (Just making sure you subscribe ^ ^): www.youtube.com/channel/UCBdxHuc-X04qGiB1EQ8Os7g
#80215

Please Log in or Create an account to join the conversation.

 
Latest Forum Posts
 
Latest Blog Posts
 
User Online
 
User Menu