× Help requests to be posted here

Some things doesn't load correctly.

More
6 years 6 months ago #53128 by Oskiinus
Well, I have problem.
All Toolbox versions up from 2.0 load for me, but seems like they don't load correctly. I have white floor, which after creating everything becames yellow. Also the functions in File tab (and probably also other tabs?) doesn't load for me.
I use Windows 7 Home Premium 64-bit
Processor: Intel Core 2 Duo 2,4 GHz
Graphic Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 256 MB
Framework: 4.5.1

Can anyone give me a solution?


Skype: oskiinus
Steam: oskiinus09
^In case you need to contact me, hehe.
The topic has been locked.
More
6 years 6 months ago #53129 by Manus
A screenshot would be nice. also, how old is your video card driver?
The topic has been locked.
More
6 years 6 months ago #53132 by Oskiinus
About my graphic card drivers - I'm updating these right now.
<div class='spacer'>[img:width=1140&height=715]{e_FILE}public/1425587590_939_FT54663_beztytuu1.png[/img]</div>


Skype: oskiinus
Steam: oskiinus09
^In case you need to contact me, hehe.
The topic has been locked.
More
6 years 6 months ago #53134 by Oskiinus
Nevermind its correct now


Skype: oskiinus
Steam: oskiinus09
^In case you need to contact me, hehe.
The topic has been locked.
More
6 years 6 months ago #53137 by Oskiinus
Nevermind its correct now


Skype: oskiinus
Steam: oskiinus09
^In case you need to contact me, hehe.
The topic has been locked.
More
6 years 6 months ago #53138 by Manus
Yeah'yeah... As my grandmom always liked to say... "Keep your system up to date"
The topic has been locked.
 
Latest Forum Posts
 
Latest Blog Posts
 
User Online
 
User Menu